WORKSHOPS


De workshops worden naar behoefte van de leden georganiseerd. De onderwerpen zijn dus uiteenlopend. Deelnemers aan de workshops kunnen zowel train(st)ers, leid(st)ers als dansers en danseressen zijn. De kosten zijn afhankelijk van de invulling van de workshops.


Als start van het nieuwe seizoen heeft de technische commissie van NDO een mooi workshopprogramma samengesteld. De workshops zijn voor trainsters, trainers en dansers van binnen en buiten NDO. De locatie is De Westwijzer, Cortenbachstraat 70 in Helmond (ingang via zijdeur aan de linkerzijde vanuit de ingang).

 

Workshopprogramma zondag 12 juni 2022

1) 10.00 - 11.30 uur: Gevorderde showtechnieken              Gina Depuis                 trainers en dansers

2) 11.30 - 12.30 uur: Vervolg showtechnieken                     Gina Depuis                 trainers

3) 11.30 - 12.30 uur: Lenigheid en acrobatiek                      Jenthe Van Houdt        dansers

    12.30 - 13.00 uur: Pauze

4) 13.00 - 14.30 uur: Muziekomzetting en choreo garde      Moniek van Heumen    trainers

Inschrijven kan per deelnemer door onderstaand een keuze te maken aan welke workshops je mee wilt doen en vervolgens de aanmelding af te ronden.

Betaling dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshopdag te geschieden per bankbetaling naar NL67 RABO 0154 3323 48 t.n.v. Nederlandse Danssport Organisatie o.v.v. workshop 12 juni en naam deelnemer.

 

 

10.00 - 11.30 uur: Gevorderde showtechnieken met Gina Depuis (1)

Gina neemt je mee hoe je in show modern, freestyle en karakter danstechnieken toepast en uitvoert. Als trainer leer je hoe je verschillende danstechnieken moet aanleren en dansers krijgen nieuwe showtechnieken aangeleerd. Gina behaalde al tal van Europese en Belgische titels. Ze verzorgt de choreografieën van de dansschool DF Silverstars.

 

Deelname voor alle trainers en dansers vanaf 9 jaar.

 

Gina Depuis: Gevorderde showdanstechnieken (1)

€ 25,00

11.30 - 12.30 uur: Vervolg showtechnieken met Gina Depuis (2)

Een verdieping op workshop 1 voor alle trainers. Je leert hoe je verschillende danstechnieken kunt verwerken in de dansstijlen show modern, freestyle en karakter.

 

Deelname voor alle trainers.

 

€ 25,00

11.30 - 12.30 uur: Lenigheid en acrobatiek (Fit & Flexible) met Jenthe van Houdt (3)

Samen met Jenthe werk je aan krachtoefeningen, stabiliteit, uithouding en veel meer. Jenthe heeft vele jaren danservaring bij zowel het BDO en EFDO als daarbuiten. In 2017 werd haar harde werken bekroond met de titel Europees kampioen show solo hoofdklasse. Jenthe stond jarenlang met passie op het podium om de beste versie van zichzelf te geven. Graag helpt zij jou naar deze beste versie van jezelf met Fit & Flexible!

 

Deelname voor alle dansers vanaf 9 jaar.

 

€ 12,50

13.00 - 14.30 uur: Muziekomzetting en choreo garde met Moniek van Heumen (4)

Moniek gaat uitleggen hoe je als trainer een choreografie voor een gardedans opzet en hoe je de muziek optimaal kunt benutten. Moniek is zelf al jaren actief bij Dance Team Nistelrode als danser, trainer en choreograaf. Op het EK in 2022 werd Dance Team Nistelrode maarliefst 3x Europees kampioen, 4x vice-Europees kampioen en behaalden 3x brons.

 

Deelname voor alle trainers.

 

€ 25,00

Eenmaal aangemeld is men verplicht om de kosten te betalen, ook als je verhinderd bent om deel te nemen aan de workshop(s).

Dit i.v.m. de kosten van de workshops.