De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.Volg ons ook op:


 
Bekijk nieuws archief
DANSBABBEL NR. 3 7-7-2019
Dansbabbel nr. 3 staat op de website en bevat;
- mededelingen n.a.v. algemene ledenvergadering
- promotie minioren-/juniorenklasse
- EFDO reglementen
- datum najaarsledenvergadering
- foto's website

Veel leesplezier!

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2-7-2019
De algemene najaarsledenvergadering zal donderdag 24 oktober a.s. plaatsvinden. Noteer deze datum alvast in uw agenda. De uitnodiging wordt te zijner tijd verzonden. Wij ontmoeten u graag op 24 oktoberi!


OOK DATA IT-TOERNOOIEN BEKEND 27-6-2019
Naast de reglementen zijn nu ook de data van de IT-toernooien dansseizoen 2019-2020 onder auspiciën van EFDO bekend. Meer informatie vindt u hier.

Aanmelding voor deelname aan deze toernooien kan van 15 oktober 2019 08.00 uur tot en met 20 oktober 2019 24.00 uur via het emailadres van de administratie EFDO. Het inschrijfformulier is te downloaden onder INFORMATIE en dan EFDO. Over de voorwaarden van inschrijven deelname verwijzen wij u ook naar INFORMATIE.

EFDO REGLEMENTEN OP EFDO-SITE 21-6-2019
De nieuwste reglementen van EFDO voor dansseizoen 2019-2020 zijn beschikbaar. U kunt ze downloaden van de site van EFDO, klik op de afbeelding. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op met de Technische Commissie van NDO via het secretariaat of rechtstreeks met de voorzitter Ingrid Terbeek.