De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.Volg ons ook op:


 
Bekijk nieuws archief
FIJNE PASEN! 19-4-2019


NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN 2019 16-4-2019
Namens het NDO bedanken wij de organisator van het NK, DV Eternity uit  Landgraaf, voor twee fantastische dagen. Tevens dank aan Melanie Klein en Rob Schuuring voor de presentatie deze twee dagen en het maken van de sfeer. Het was een echt feestje!

Prijswinnaars en Nederlandse kampioenen, van harte gefeliciteerd!
En heel veel succes komende weken met trainen en tijdens Eurodance 2019 op vrijdag 3 mei, zaterdag 4 mei en zondag 5 mei a.s. in Frankfurt (Hanau) - Duitsland.

De volledige uitslagen vindt u hier.

FESTIVAL KAMPIOENSCHAP 2019 29-3-2019
Op zondag 31 maart heeft het Festival Kampioenschap in zaal Providentia in Gendt plaatsgevonden.                    

Het Festival Kampioenschap was een afsluiting van een reeks wedstrijden onder auspiciën van de Nederlandse Danssport Organisatie. Wij feliciteren de prijswinnaars, en met name de Festival Kampioenen met hun behaalde resultaten. Graag zien wij de kampioenen terug op de Nederlandse Kampioenschappen die op 13 en 14 april in Landgraaf worden georganiseerd.

Nogmaals van harte gefeliciteerd! 

 

EURODANCE 2019

EuroDance 2019 wordt dit jaar georganiseerd door TSC Schwarz-Gold op vrijdag 3 mei, zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2019 in Hanau, Duitsland. Klik op het logo voor alle informatie over deze wedstrijd onder auspiciën van EFDO.