De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.Volg ons ook op: 
Bekijk nieuws archief
DEELNAME EUROPACUP WEDSTRIJDEN EFDO 15-9-2018
Inschrijven voor deelname aan de EuropaCup wedstrijden onder auspiciën van EFDO is mogelijk van 15 oktober 2018 08.00 uur tot en met 20 oktober 2018 24.00 uur via het emailadres van de administratie EFDO.

Voor de toernooidata verwijzen wij u naar WEDSTRIJDEN en dan Internationle toernooien op deze site. Het inschrijfformulier is te downloaden onder INFORMATIE en dan EFDO.

Over de voorwaarden van inschrijven deelname verwijzen wij u ook naar INFORMATIE.
ALGEMENE LEDENVERGADERING NAJAAR 15-9-2018
Algemene ledenvergadering
Datum: donderdag 11 oktober 2018
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Zalencentrum De Merx
Burgemeester van Erpstraat 25 te Berghem

WORKSHOP ÔÇťADVIES VOOR CHOREOGRAFIE" 15-9-2018
De leden van de Commissie Opleidingen Technische Commissie organiseren een workshop "advies voor choreografie" op zondaag 14 oktober 2018 in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem. Tijdens deze workshop heeft elke trainer van de NDO lidverenigingen de gelegenheid inidividueel advies te vragen over zijn/haar choreografie. Hiervoor is uiteraard wel door u te verzorgen beeldmateriaal (USB-stick) nodig. Opgave kan tot 7 oktober a.s. via het NDO secretariaat. Daarna wordt de planning gemaakt en hoort u op welk tijdstip u verwacht wordt.
 
NDO TRAINERSOPLEIDING 20-7-2018

In het najaar startern we weer met een trainstersopleiding. (Aankomend) trainers binnen uw vereniging kunnen zich hiervoor opgeven. De geplande data zijn: 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november en het examen op 18 november 2018. Een aanmeldformulier is inmiddels naar alle leden verzonden. Ook wanneer je je in het verleden heb opgegeven voor de trainersopleiding, moet je even opnieuw inschrijven.

Een cursist moet minimaal 16 jaar zijn om de train(st)ersopleiding te volgen. Tevens moet de cursist lid zijn van de NDO (of de vereniging waar hij/zij bij danst moet lid zijn). 
 

Lees verder...