De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.Volg ons ook op:


 
Bekijk nieuws archief
EFDO REGLEMENTEN OP EFDO-SITE 21-6-2019
De nieuwste reglementen van EFDO voor dansseizoen 2019-2020 zijn beschikbaar. U kunt ze downloaden van de site van EFDO, klik op de afbeelding. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op met de Technische Commissie van NDO via het secretariaat of rechtstreeks met de voorzitter Ingrid Terbeek.


"APPLAUS' VOOR ONZE NIEUWE ERELEDEN 7-6-2019
Gisterenavond was de algemene ledenvergadering van de NDO.
Tijdens deze vergadering hebben Chris en Anja van Helvoirt afscheid genomen als wedstrijdleider en secretaris. Ze kregen een beeldje, dat "applaus" uitbeeldt. En applaus hebben deze helden echt verdiend. Tevens zijn ze beiden benoemd tot erelid. Ook dit is dik verdiend. Bedankt Anja en  Chris voor al jullie inzet. We gaan jullie echt missen.