De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.

Volg ons ook op:


Bekijk nieuws archief
DEELNAME EUROPACUP WEDSTRIJDEN EFDO 22-9-2014
Inschrijven voor deelname aan de EuropaCup wedstrijden onder auspiciën van EFDO is mogelijk van 15 oktober 2014 08.00 uur tot en met 20 oktober 2014 24.00 uur via het emailadres van de administratie EFDO.
Updating
NOTEER IN DE AGENDA... 5-9-2014
Wegens het grote succes in juni, zullen Jorg Barz en Christian Karamaris wederom naar Nederland afreizen om twee workshops te verzorgen. Noteer alvast in je agenda.... zondag 26 oktober 2014. Voor meer informatie kijk onder het kopje "Opleidingen" en dan bij "Workshops".
Updating
WAT BETEKENEN DE JURYTEKENS? 8-10-2013
Wanneer u straks uw juryrapport bekijkt, kunt u zich misschien afvragen wat al die tekentjes toch betekenen. Om e.e.a. te verduidelijken hebben we de jurytekens op de site geplaatst.
Ga naar "informatie", kies bij "categorieën" voor "lijsten" en hier vindt u twee documenten met jurytekens. Eén voor de gardedans en één voor de showdans.
Updating