De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.

Volg ons ook op:NK 2018De Nederlandse kampioenschappen garde- en showdanssport 2018 worden zaterdag 21 april en zondag 22 april 2018 georganiseerd door en onder auspiciën van de Nederlandse Danssport Organisatie. 

De kampioenschappen worden gehouden in de evenementenhal van Markant Uden, Markt 32 te Uden.

Meer informatie over de NK 2018 volgt binnenkort op deze site. Bekijk nieuws archief
BELANGRIJKE INFO EFDO 10-11-2017
Leeftijds-groepregeling

In mei 2017 had de EFDO belangrijke informatie voor alle verenigingen voor wat betreft de leeftijdsgroepregeling.

De EFDO heeft de nieuwe regelgeving van de leeftijds-groepregeling in mei jl. gecommuniceerd. Dit was reeds aangepast in de EFDO TSO reglementen, alleen is daar iets niet goed gecommuniceerd binnen de EFDO waardoor de verkeerde wijziging was doorgevoerd in het TSO.

Op deze fout is binnen het Presidium van EFDO gereageerd en zijn nu de regels alsnog aangepast naar de juiste overeenkomst die in mei is gesloten. De juiste regelgeving staat vanaf heden ook juist in de TSO vermeld op de EFDO-site. 

Dit is al door ons gecommuniceerd maar bij deze nogmaals de wijzigingen: 

Lees verder...
Updating

TIJDSCHEMA'S TOERNOOIEN & FESTIVALS

DocumentOmschrijving
Toernooi DV Swifters Odiliapeel 17-12-2017
Openingstoernooi/-festival 26-11-2017