De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.

Volg ons ook op:
Bekijk nieuws archief
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! 17-2-2017
Gezien het aantal toernooien en festivals dat ieder jaar door onze lidverenigingen wordt georganiseerd, is het noodzakelijk dat het jurycorps wordt uitgebreid. Daarom zijn we op zoek naar jou! Ben je een moeder of vader die elke week op de toernooien of festivals aanwezig is en zich actief in wil zetten. Ben je onlangs gestopt met dansen, maar wil je deze sport niet geheel vaarwel zeggen, meld je dan nu aan voor de jury-opleiding! Ook voor nog actieve leden is er natuurlijk de mogelijkheid om zich aan te melden en in de toekomst een bijdrage te gaan leveren als jurylid. Wil je meer informatie? Wil je je aanmelden? Laat het weten via het aanmeldformulier onder VACATURES op deze site of mail naar secretariaatndo@ziggo.nl.

Updating
EURODANCE 2017 26-10-2016

Alle informatie over de Eurodance 2017 die gehouden wordt op vrijdag 5 mei, zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2017 in België vindt u op de website www.eurodance2017.be
Updating

TIJDSCHEMA'S TOERNOOIEN & FESTIVALS