De Nederlandse Danssport Organisatie is een eigentijdse sportbond die zich actief inzet voor de verdere versterking en promotie van de garde- en showdanssport in al haar facetten. Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de sport en de beoefenaars ervan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met internationale partners.

Volg ons ook op:
Bekijk nieuws archief
MISS BEAUTY NEDERLAND 11-9-2016

Zaterdag 10 september is Kimberley Xhofleer (danseres bij DV Dancing Kids) benoemd tot Miss Beauty Nederland, nadat ze eerder was gekozen tot Miss Beauty Limburg. Tevens is ze benoemd tot Miss Popularity, Miss Charity en 1st rummer up Scenecs.

De volgende stap is Maleisië waar Kimberley Nederland mag te vertegenwoordigen!!!!

Kimberley, namens NDO, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. En geniet van deze nieuwe overwinning en ervaring.

Updating
EFDO 29-8-2016
De EFDO-site is waarschijnlijk gehackt en daarom tot nader bericht niet beschikbaar.

Inschrijven voor deelname aan de EuropaCup wedstrijden onder auspiciën van EFDO is mogelijk van 15 oktober 2016 08.00 uur tot en met 20 oktober 2016 24.00 uur via het emailadres van de administratie EFDO. De regels met betrekking tot deelname en het inschrijfformulier vindt u bij Informatie. Inschrijvingen sturen naar info@efdo.eu.

Updating
VERHUISBERICHT VAN BEERS B.V. KAATSHEUVEL 16-4-2016
Onderstaand bericht ontvingen wij van Van Beers B.V.:
Lees verder...
Updating